Почетна Актуелно Михајловски, Славевски, Ѓорчев, Трајановски во новиот Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ
Актуелно

Михајловски, Славевски, Ѓорчев, Трајановски во новиот Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ

12/01/2018 - 20:13 1,169 прегледи
Михајловски, Славевски, Ѓорчев, Трајановски во новиот Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ