Почетна Актуелно (ВИДЕО) Мицкоски: Со новиот Извршен комитет ќе застанеме на здрави нозе и ќе ја формираме идната влада
Актуелно

(ВИДЕО) Мицкоски: Со новиот Извршен комитет ќе застанеме на здрави нозе и ќе ја формираме идната влада

12/01/2018 - 20:38 1,587 прегледи
(ВИДЕО) Мицкоски: Со новиот Извршен комитет ќе застанеме на здрави нозе и ќе ја формираме идната влада