Почетна Свет Американскиот амбасадор во Панама: Не можам да му служам на Трамп
Свет

Американскиот амбасадор во Панама: Не можам да му служам на Трамп

12/01/2018 - 19:03 234 прегледи
Американскиот амбасадор во Панама: Не можам да му служам на Трамп