Почетна Спорт ВИДЕО: Ким Џонг-ун во Јужна Кореја ќе испрати армија убавици
Спорт

ВИДЕО: Ким Џонг-ун во Јужна Кореја ќе испрати армија убавици

12/01/2018 - 18:21 674 прегледи
ВИДЕО: Ким Џонг-ун во Јужна Кореја ќе испрати армија убавици