Почетна Македонија Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Куманово-Липково
Македонија

Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Куманово-Липково

12/01/2018 - 17:56 202 прегледи
Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Куманово-Липково