Почетна Македонија ВИДЕО: ВМРО-ДПМНЕ избира нови членови на Извршниот комитет
Македонија

ВИДЕО: ВМРО-ДПМНЕ избира нови членови на Извршниот комитет

12/01/2018 - 18:04 433 прегледи
ВИДЕО: ВМРО-ДПМНЕ избира нови членови на Извршниот комитет