Почетна Македонија НБРМ демантира инволвираност во начинот на формирање на цените за наплата на патарините
Македонија

НБРМ демантира инволвираност во начинот на формирање на цените за наплата на патарините

12/01/2018 - 17:16 600 прегледи
НБРМ демантира инволвираност во начинот на формирање на цените за наплата на патарините