Почетна Регион Јилдирим: Нападите во провинцијата Идлиб ќе предизвикаат нов миграциски бран
Регион

Јилдирим: Нападите во провинцијата Идлиб ќе предизвикаат нов миграциски бран

12/01/2018 - 17:04 82 прегледи
Јилдирим: Нападите во провинцијата Идлиб ќе предизвикаат нов миграциски бран