Почетна Македонија СДСМ: Со Законот за употреба на јазиците се унапредува употребата на сите јазици на немнозинските заедници
Македонија

СДСМ: Со Законот за употреба на јазиците се унапредува употребата на сите јазици на немнозинските заедници

12/01/2018 - 16:08 350 прегледи
СДСМ: Со Законот за употреба на јазиците се унапредува употребата на сите јазици на немнозинските заедници