Почетна Македонија Жена се бори за живот откако ја удрил автомобил на патот Тетово-Јажинце
Македонија

Жена се бори за живот откако ја удрил автомобил на патот Тетово-Јажинце

12/01/2018 - 15:33 137 прегледи
Жена се бори за живот откако ја удрил автомобил на патот Тетово-Јажинце