Почетна Македонија СПУКМ: Најитно повлекување на Законот за употреба на јазиците
Македонија

СПУКМ: Најитно повлекување на Законот за употреба на јазиците

12/01/2018 - 14:30 1,199 прегледи
СПУКМ: Најитно повлекување на Законот за употреба на јазиците