Почетна Свет Се подготвува нов начин за наплата на патарина на ниво на цела ЕУ
Свет

Се подготвува нов начин за наплата на патарина на ниво на цела ЕУ

12/01/2018 - 14:10 499 прегледи
Се подготвува нов начин за наплата на патарина на ниво на цела ЕУ