Почетна Економија EЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола
Економија

EЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола

12/01/2018 - 12:09 294 прегледи
EЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола