Почетна Македонија Доколку Иванов не го потпише указот, Законот за јазици повторно пред Собранието
Македонија

Доколку Иванов не го потпише указот, Законот за јазици повторно пред Собранието

12/01/2018 - 10:32 791 прегледи
Доколку Иванов не го потпише указот, Законот за јазици повторно пред Собранието