Почетна Актуелно Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето
Актуелно

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

11/01/2018 - 20:25 499 прегледи
Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето