Почетна Регион Борисов: Словенечко-хрватскиот спор за границата влијае врз Западен Балкан
Регион

Борисов: Словенечко-хрватскиот спор за границата влијае врз Западен Балкан

11/01/2018 - 16:11 258 прегледи
Борисов: Словенечко-хрватскиот спор за границата влијае врз Западен Балкан