Почетна Култура Министерство за култура: МРТВ нè игнорира, Законот за субвениции треба да се укине
Култура

Министерство за култура: МРТВ нè игнорира, Законот за субвениции треба да се укине

11/01/2018 - 15:57 147 прегледи
Министерство за култура: МРТВ нè игнорира, Законот за субвениции треба да се укине