Почетна Македонија Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје
Македонија

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје

11/01/2018 - 13:17 114 прегледи
Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје