Почетна Актуелно (ВИДЕО) Кадриу: Законот за јазиците е во духот на Уставот и уставните норми
Актуелно

(ВИДЕО) Кадриу: Законот за јазиците е во духот на Уставот и уставните норми

11/01/2018 - 13:10 455 прегледи
(ВИДЕО) Кадриу: Законот за јазиците е во духот на Уставот и уставните норми