Почетна МагазинЗабава Продавачка во Шпанија отпуштена од работа бидејќи ја открила „тајната за Дедо Мраз“
Забава

Продавачка во Шпанија отпуштена од работа бидејќи ја открила „тајната за Дедо Мраз“

10/01/2018 - 21:26 612 прегледи
Продавачка во Шпанија отпуштена од работа бидејќи ја открила „тајната за Дедо Мраз“