Почетна Култура „Уметност за сите“: Промовиран едукативен ликовен проект за деца и млади со посебни потреби
Култура

„Уметност за сите“: Промовиран едукативен ликовен проект за деца и млади со посебни потреби

10/01/2018 - 15:56 48 прегледи
„Уметност за сите“: Промовиран едукативен ликовен проект за деца и млади со посебни потреби