Почетна МагазинТехнологија „Дилојт“ истражување: За пет години повеќе од 90% возрасни ќе имаат смартфон
Технологија

„Дилојт“ истражување: За пет години повеќе од 90% возрасни ќе имаат смартфон

10/01/2018 - 12:28 179 прегледи
„Дилојт“ истражување: За пет години повеќе од 90% возрасни ќе имаат смартфон