Почетна МагазинТехнологија Зошто луѓето се уште веруваат дека Земјата е рамна?
Технологија

Зошто луѓето се уште веруваат дека Земјата е рамна?

09/01/2018 - 22:14 2,060 прегледи
Зошто луѓето се уште веруваат дека Земјата е рамна?