Почетна МагазинТехнологија Лансирана ракета на „Спејс Екс“ со мистериозен товар
Технологија

Лансирана ракета на „Спејс Екс“ со мистериозен товар

08/01/2018 - 12:33 373 прегледи
Лансирана ракета на „Спејс Екс“ со мистериозен товар