Почетна МагазинЗдравје Американски научници развија нано-честички кои светат кога ќе дојдат во контакт со канцерогено ткиво
Здравје

Американски научници развија нано-честички кои светат кога ќе дојдат во контакт со канцерогено ткиво

31/12/2017 - 13:04 407 прегледи
Американски научници развија нано-честички кои светат кога ќе дојдат во контакт со канцерогено ткиво