Почетна Македонија ДИК ги презема сите законски дејствија за одржување на локалните избори
Македонија

ДИК ги презема сите законски дејствија за одржување на локалните избори

11/01/2013 - 15:01 387 прегледи
ДИК ги презема сите законски дејствија за одржување на локалните избори