Почетна СпортАвтомобилизам „Нисан“ во Русија повлекува 127 илјади возила со грешка
Автомобилизам

„Нисан“ во Русија повлекува 127 илјади возила со грешка

26/12/2017 - 10:49 60 прегледи
„Нисан“ во Русија повлекува 127 илјади возила со грешка