Почетна СпортАвтомобилизам „Фиат“ обвинет за измами со дизел моторите во САД
Автомобилизам

„Фиат“ обвинет за измами со дизел моторите во САД

21/12/2017 - 14:35 84 прегледи
„Фиат“ обвинет за измами со дизел моторите во САД