Почетна Македонија Џафери – Сијарто: Унгарија ќе биде најсилен глас и поддржувач за евроатлантските интеграции на Македонија
Македонија

Џафери – Сијарто: Унгарија ќе биде најсилен глас и поддржувач за евроатлантските интеграции на Македонија

18/12/2017 - 19:39 198 прегледи
Џафери – Сијарто: Унгарија ќе биде најсилен глас и поддржувач за евроатлантските интеграции на Македонија