Почетна Македонија Иванов се сретна со Сијарто и изрази надеж за продлабочување на соработката меѓу Македонија и Унгарија
Македонија

Иванов се сретна со Сијарто и изрази надеж за продлабочување на соработката меѓу Македонија и Унгарија

18/12/2017 - 17:32 64 прегледи
Иванов се сретна со Сијарто и изрази надеж за продлабочување на соработката меѓу Македонија и Унгарија