Почетна Македонија Во Скопје се одржа Валоризациона конференција за програмата „Еразмус плус“
Македонија

Во Скопје се одржа Валоризациона конференција за програмата „Еразмус плус“

18/12/2017 - 17:09 193 прегледи
Во Скопје се одржа Валоризациона конференција за програмата „Еразмус плус“