Почетна Свет Сеиф ел Ислам, синот на Моамер Гадафи веројатно ќе се кандидира за претседател на Либија
Свет

Сеиф ел Ислам, синот на Моамер Гадафи веројатно ќе се кандидира за претседател на Либија

18/12/2017 - 17:05 927 прегледи
Сеиф ел Ислам, синот на Моамер Гадафи веројатно ќе се кандидира за претседател на Либија