Почетна Свет Турција планира да го заврши ѕидот на границата со Сирија до на пролет
Свет

Турција планира да го заврши ѕидот на границата со Сирија до на пролет

18/12/2017 - 16:48 96 прегледи
Турција планира да го заврши ѕидот на границата со Сирија до на пролет