Почетна Македонија Граѓаните ги споделија своите идеи за намалување на загадувањето со градоначалникот Шилегов
Македонија

Граѓаните ги споделија своите идеи за намалување на загадувањето со градоначалникот Шилегов

18/12/2017 - 16:32 134 прегледи
Граѓаните ги споделија своите идеи за намалување на загадувањето со градоначалникот Шилегов