Почетна МагазинТехнологија Стивен Хокинг: Ако се вонземјани, црно ни се пишува
Технологија

Стивен Хокинг: Ако се вонземјани, црно ни се пишува

18/12/2017 - 15:28 8,234 прегледи
Стивен Хокинг: Ако се вонземјани, црно ни се пишува