Почетна Актуелно Министерот за правда и заменикот се повлекуваат од Советот за реформи во правосудството
Актуелно

Министерот за правда и заменикот се повлекуваат од Советот за реформи во правосудството

18/12/2017 - 14:10 2,925 прегледи
Министерот за правда и заменикот се повлекуваат од Советот за реформи во правосудството