Почетна Македонија Отворена новата пречистителна станица за третман на отпадни води во Струмица
Македонија

Отворена новата пречистителна станица за третман на отпадни води во Струмица

18/12/2017 - 12:43 564 прегледи
Отворена новата пречистителна станица за третман на отпадни води во Струмица