Почетна Свет Иран ја бара ракетата што Хејли ја презентираше на испитување
Свет

Иран ја бара ракетата што Хејли ја презентираше на испитување

18/12/2017 - 12:39 112 прегледи
Иран ја бара ракетата што Хејли ја презентираше на испитување