Почетна Свет Горбачов добил гаранции дека НАТО нема да се шири на исток доколку се обедини Германија
Свет

Горбачов добил гаранции дека НАТО нема да се шири на исток доколку се обедини Германија

18/12/2017 - 12:23 759 прегледи
Горбачов добил гаранции дека НАТО нема да се шири на исток доколку се обедини Германија