Почетна Актуелно Белата куќа: САД ја предупреди Русија за планиран терористички напад во Санкт Петербург
Актуелно

Белата куќа: САД ја предупреди Русија за планиран терористички напад во Санкт Петербург

18/12/2017 - 08:29 469 прегледи
Белата куќа: САД ја предупреди Русија за планиран терористички напад во Санкт Петербург