Почетна Економија Хотелиерите и угостителите од Охрид и Струга очекуваат одлична посетеност за празниците
Економија

Хотелиерите и угостителите од Охрид и Струга очекуваат одлична посетеност за празниците

17/12/2017 - 17:39 173 прегледи
Хотелиерите и угостителите од Охрид и Струга очекуваат одлична посетеност за празниците