Почетна Македонија Одрон на патот Дебар – Струга, сообраќајот по една лента кај Џепиште
Македонија

Одрон на патот Дебар – Струга, сообраќајот по една лента кај Џепиште

17/12/2017 - 08:43 119 прегледи
Одрон на патот Дебар – Струга, сообраќајот по една лента кај Џепиште