Почетна Свет Курц: Австрија не отстапува од ставовите на ЕУ
Свет

Курц: Австрија не отстапува од ставовите на ЕУ

16/12/2017 - 20:40 89 прегледи
Курц: Австрија не отстапува од ставовите на ЕУ