Почетна Македонија Македонска делегација му одаде почит на романскиот крал Михаил Први
Македонија

Македонска делегација му одаде почит на романскиот крал Михаил Први

16/12/2017 - 15:25 20 прегледи
Македонска делегација му одаде почит на романскиот крал Михаил Први