Почетна Македонија ФОТО: Хуманитарна акција „Дарувај од срце“ на СДСМ, Црвениот крст и хуманите граѓани
Македонија

ФОТО: Хуманитарна акција „Дарувај од срце“ на СДСМ, Црвениот крст и хуманите граѓани

16/12/2017 - 15:10 248 прегледи
ФОТО: Хуманитарна акција „Дарувај од срце“ на СДСМ, Црвениот крст и хуманите граѓани