Почетна Македонија Штипска Клиничка болница ќе бара европски пари за реконструкција на Инфективното одделение
Македонија

Штипска Клиничка болница ќе бара европски пари за реконструкција на Инфективното одделение

16/12/2017 - 12:14 25 прегледи
Штипска Клиничка болница ќе бара европски пари за реконструкција на Инфективното одделение