Почетна Актуелно Грчката црква во соопштение ја нарече Македонија по уставното име
Актуелно

Грчката црква во соопштение ја нарече Македонија по уставното име

16/12/2017 - 10:53 2,991 прегледи
Грчката црква во соопштение ја нарече Македонија по уставното име