Почетна Свет Големи материјални штети и неколкумина загинати во земјотресот во Индонезија
Свет

Големи материјални штети и неколкумина загинати во земјотресот во Индонезија

15/12/2017 - 20:56 267 прегледи
Големи материјални штети и неколкумина загинати во земјотресот во Индонезија