Почетна Видео (ВИДЕО) Сарачини: Министерството за култура ќе ги разгледа аргументите за револт на филмските професионалци
Видео

(ВИДЕО) Сарачини: Министерството за култура ќе ги разгледа аргументите за револт на филмските професионалци

15/12/2017 - 15:41 233 прегледи
(ВИДЕО) Сарачини: Министерството за култура ќе ги разгледа аргументите за револт на филмските професионалци