Почетна Македонија Граѓанскиот сектор бара да биде вклучен во одобрувањето на следење на комуникациите
Македонија

Граѓанскиот сектор бара да биде вклучен во одобрувањето на следење на комуникациите

15/12/2017 - 14:05 29 прегледи
Граѓанскиот сектор бара да биде вклучен во одобрувањето на следење на комуникациите